SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Nyitottam magamnak egy kis eldugott helyet, ahol nyafogok a mindennapjaimról, de tényleg nagyon személyesen, káromkodva, összeszedetlenül, f...

Nyitottam magamnak egy kis eldugott helyet, ahol nyafogok a mindennapjaimról, de tényleg nagyon személyesen, káromkodva, összeszedetlenül, felvállalhatatlanul, de mégis fannisan.

ha valakit érdekel, annak nagyon szívesen megadom a címet, jelentkezni érte lehet facebookon, twitteren, személyesen, telefonon, e-mailben, smsben, és itt, KOMMENTBEN, egy darab e-mail címmel, ahova elküldöm a csodás pöcegödröt. Ami egyébként nagyon menő és már két egész poszt van rajta, nagyon személyes témákban. Ja. Szóval aki szükségét érzi az igazi fannisfannisnak, az írjon.

Itt meg mindjárt lesz új poszt, sok mindennel vagyok adós, tudom.
Amúgy ne érezzétek szükségnek a dolgot, ha egy ember olvas, az is jó, ha ötven, az is, csak ide nem fogom kipakolni ezeket a nyaffanatokat, mert nem.

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Kérem szépen :D gkittii@citromail.hu :D előre is köszönöm, már kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom minden oldaladat, ahová írsz, kíváncsi vagyok erre is :D doriiiiiiii@citromail.hu (8 i-vel:D)

    VálaszTörlés
  3. sophiesdreamworld@yahoo.com :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Igazából sokkal jobban szeretem a személyesebb keletű dolgokat, ahol mindenki őszintén sírja a bajait és kimondja az összes csúnyaságot, amit éppen érez magában, mindenféle finomkodás nélkül. Szóval more.than.this (kukac) citromail.hu
    Jons voltam nem mellesleg :D ^^

    VálaszTörlés
  5. én is! :D nagyon szeretem, ahogy írsz.:D wowbagger@citromail.hu

    VálaszTörlés
  6. én is szeretem az írói stílusod. ;) julcsi2121@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. b.e.u.s@freemail.hu Váárom:33

    VálaszTörlés

Flickr Images