a tumbli lét (előnyei) hátrányai

Az a legjobb ebben a tumblr nevű csodaoldalban (amellett persze, hogy az ember lánya szabadon fangirlködhet tulajdonképpen minden és minde...


Az a legjobb ebben a tumblr nevű csodaoldalban (amellett persze, hogy az ember lánya szabadon fangirlködhet tulajdonképpen minden és mindenki miatt, és még csak hülyének sem nézik érte), hogy bármikor beleütközhetünk különböző tagekbe, kihívásokba, akármilyen témában. Mivel a blog már össze-visszább nem is lehetne (megszegve ezzel a jó bloggerek kb. minden második szabályát, i feel so badass right now), gondoltam, hozok nektek pár ilyen finomságot is, egy zenés és egy gifes kihívás képében. Állítólag ez alapján úgyis sokkal inkább ki lehet ismerni mindenkit. Ám legyen, áldásom rá. 

Az első, az a már rengeteg helyen látott/ismert, és általam is már legalább kétszer kitöltött életem filmje dolog, azaz lényegileg benyomom a random gombot a zenelejátszómon, és így megtudom, milyen fantasztikus soundtrackje lenne a fannimozinak. Izgi, mi? (tudom, hogy nem. hallgassátok. ne.)


Opening Credits: Fall Out Boy - Dance, Dance
Igazából tökéletesen meg lennék vele elégedve. De ha a videóból indulok ki, én leginkább olyan Patrick féle kis nyomorék lennék  a filmemben, főleg az elején. Ha olyan változásokon át tudnék esni, mint ő így a későbbi életében, na az már lenne valami. Amúgy azért tetszene ez a szám az elején, mert felpörget, és olyan fannis, és mert amúgy is sokat jelent. Megvettem. 
Waking Up: Paramore - That's what you get
Maximum az első két szó jellemezné tökéletesen az ébredésemet, de hát megesik az ilyen, ha az ember elesik. Tudom, hogy a filmekben mindig ilyen abszolút tökéletes az ébredés, de hogy nálam ez egy kétórás procedúra lenne rengeteg nyafogással, na az is százalék. 
Meeting: All Time Low - The Reckless And The Brave
Ha így folytatom, valami menő agyontetovált hapsikát fogok összeszedni, but then again, no, mert ahogy magamat ismerem, valami teljesen lehetetlen-hihetetlen és furcsa emberke lesz majd a nagybetűs, meg az ő betű, meg minden ilyesmi, viszont ezt a dalt meg imádom egyébként, úgyhogy eddig aláírnám a szerződést. 
Falling In Love: A-ha - Take On Me
Végre, a norvégok, végre. Akkor lehet, hogy mégis egy kisvikinget kapok? Szép is lenne. Amúgy dalszövegileg ne menjünk bele, hogy szerencsés-e, hogy ezt dobta ki a telefon, lényeg a lényeg, hogy minden filmbe kell egy kis nosztalgia, erre meg olyan jó színes-szerelmes snitteket lehetne összevágni, hogy mindjárt glitteres szívárványokat hányok. 
Fight Song: The Beatles -  All You Need Is Love
Szeretem az ilyen ironikus betétdal-választásokat, az már ismételten más kérdés, hogy ugyan milyen nagy harci jeleneteket lehet rendezni úgy, hogy közben az egyik kedvenc Beatles dalom szól. Jók leszünk. Erős. 
Breaking up: Bastille - Pompeii
Ez a dal egy kicsit túl jó ahhoz, hogy ilyen szomorú élményeket kössek hozzá, de egye kutya. Aztán a kérdés meg, hogy How am I gonna be an optimist about this, adott.
Life’s Okay: Ramones - Sheena Is a Punk Rocker
Ha egyszer is arra adódna precedens, hogy én holmi írói álnevek mögé bújjak, ezer százalék, hogy a Sheenát választanám. Ennél perfektebb számot egyébként ide még keresni sem lehetne, meg vagyok elégedve. 
Getting Back Together: Glee Cast - Just Can't Get Enough
PERFECT, SIMPLY PERFECT. Minden vágyam, hogy egy fantasztikszenzációs Klaine dalra jöjjünk össze. Amúgy tényleg. Meg tök vicces lenne. Erre is olyan funny snittek létrejöhetnének, jééézus. 
Wedding: Culture Club - Karma Chameleon
Hoppáka, hoppáka. Valószínűleg akkor vagy én viselem a nadrágot a kapcsolatunkban, mert hogy épeszű pasi nem engedné ezt esküvői dalnak, az ezer százalék. Én viszont nagyon jól szórakoznék, mert hát még mindig a világ legviccesebb dalcíméről beszélünk. 
Birth Of Child: Foster The People - Houdini
Igazából erre komolyabb magyarázatot nem is nagyon tudnék kitalálni, hangulatosnak hangulatos lenne, akkor meg miért ne. Bár mondjuk reality showt nem csinálnék a filmből, és alapból a szülést, mint olyat, kihagynám.
Final Battle: The Kooks - Fuck The World Off
Valahogy sosem a harcolós jelentekre érkeznek meg a rockosabb dalok ,így kezdem gyanítani, hogy ilyen sakkvilágbajnokságra készülök, vagy nem is tudom, és mindjárt mattot adnak szegény kicsi, szerencsétlen királyomnak. Ez a szám meg überkirály, ha valaki kérdezte volna.
Death Scene: Queen - Bicycle Race
Szimplán awesome. Nem akarok a halálomra gondolni, úgyhogy ezt tovább nem ragoznám. 
Funeral Song: Intim Torna Illegál - Vágjál Lyukat A Kádba
Megfontolandó ötlet, majd beleírom a végrendeletembe. Nem, amúgy ez a szám kivételesen tényleg tökre passzolna a kis temetésemhez, meg hozzám, az egész lényemhez, szóval még akár valóra is válhat. Aztán majd a többiek lyukakat vágnak helyettem is. 
Ending Credits: Green Day - Basket Case
Hahahahaha. Ehhez csak ennyit. 

Hogy mi a van a tovább alatt? Egy fantasztikus gif challenge, a Harry Potterrel kapcsolatos kérdésekkel, élményszámba megy az is. 


A hetedik gif a roxforti leveled megérkezéséről: igazán... a baglyok nem is menők már. 


A tizenkettedik a szüleid arcáról amikor elmondod nekik: hahh. problem?

A második a reakciód a 9 és háromnegyedik vágányra: yiss. érezzétek az iróniát,abban, hogy DARREN. 

A huszadik rólad, ahogy felpróbálod a Teszlek Süveget: walk walk fashion baby, that's right


A harmincegyedik a legjobb barátod a Roxfortban: Harry és egy Weasley. I like it like that.


A negyedik rólad, ahogy repülni tanulsz: me not likey


A nyolcadik rólad a bálon: yiss. 


A harminchatodik a reakciód egy dementorra: i mean you're welcome


A huszonharmadik az első roxmotsi sétádról: facepalm


A harmincadik a karácsonyi hazatérésről: alándííííík


A negyvenegyedik arról, mikor rájössz, hogy Voldemort visszatért: oh well.


A tizennyolcadik a reakciód Umbridge Főinspektorrá való kinevezésére: whatthefuck. 


A tizenharmadik a reakciód Dumbledore halálára: ezt nem értelmezem.


A huszonkettedik arról, hogy megbuktál egy RBF vizsgádon: Yes, I am.

Az utolsó a reakciód Voldemort legyőzésére: heeee?


remélem jól szórakoztatok, mert én nem. igazából eszméletlen fárasztó folyamat volt, de talán (??) megérte. Ti szeretitek az ilyeneket?

You Might Also Like

1 megjegyzés

Flickr Images